TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

18.2.11

wokeh...saya nak tunjuk kan hadiah yer...!!

Helo..seperti yang laila da janjikan..laila akan bagitau apa hadiah untuk
" Ehh i lOve u ahh GA "





pilihan pertama adalah sling bag nih~..cantik tak..??
laila nampak macam cantik jer..sebab ader pink2 tu kan...hihih
beg ni Laila oder dari BeZahra








Kalau tak yang nih~..oke tak...??
Bag ni pun laila oder dari BeZahra jugak...






Klu tak patung comel2 nih..??..macam mane...???
oke tak..?? patung2 comel nih laila beli dari
sOft toy for sale

oke tak hadiah2 tu...di sebabkan semua hadiah ni laila bli online...jadik mesti la ambik masa sket nak sapai kat kamu..kamu..kamu...ker...yang bertuah tu...hihihi~

9 comments:

Mawar Merah said...

Bag kedua tu jelita.. bag pertama tu cute.huhu

aLL abOut famiLy said...

hehhehe...best kan~..laila pun suka beg2 tu tau...

Mama Zharfan said...

moga2 ada rezeki me jd winner--beg yg 1st tu sgt cantekkk!!

aLL abOut famiLy said...

mama Zharfan - 2la pasal..beg2 tu mmg cantik..klu bertuah laila bg pilih nak yg mana...hihi~..byk pilihan lagi..

si para para said...

waaa hadiahnya sangat meraik perhatian..hehe

err untuk laki punya tak ada ke..

aLL abOut famiLy said...

si para para - aah la..macam mana bole terlepas pandang yang laki2 plak nih~

N@di@ said...

wahhh comel2 kalau nadia yg mnng hahaha moad ala2 persan hahaha :)

aLL abOut famiLy said...

N@di@-heheh..comel kan..laila pon suka beg2 nih...mana tau bertuah ker kan~...

nadratul said...

lawanye :D especially yg sling bag tu . huhu hope ada harapan nak menang . nak grab bag tu

Search