TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

10.2.11

'CONTEST GURAUAN TERLAMPAU BY HANYS'

haaaa..nih contest memang aku nak jOin...
contest dari cik Hanys 


sebab aku rase agak melampau dan terlampau kretip adik aku kena kan aku nih~
kira dalam bahse orang gasar nyer mmg agak2 HAMPEH dio nih...!!!
akan aku tag dia lepas siap jer entry aku nih...
ko tunggu jer la si katak hijau...

Aku ngan adik beradik memang ala2 kasar bila bergurau..tak kira la gurau membina semangat ke..gurau menjatuhkan air muka ker...atau gurauan menjatuhkan magsa sampai terduduk....hihiks
memang gurau la dalam pemahaman kita adik beradik....
Baru-baru nih adik aku yang bekerja sepenuh masa mengadap fB dan berblog...
da takde keje berpekdah nak buat...
 dengan kepala otak yang separe selenge dia tuh....die pg edit gambo aku yg ala2 menarik tertarik dan the voOm nih kepada zoMbi kampung pisang....!!!
Aiyohhh...!!..ko memang kurang ajaran...
hahhhh...meh aku tunjuk kan ...!!!!


nih la hasil takde keje adik aku tuh..siap die pg letak dalam fesbUk untuk tontonan umum 
( klasifikasi U )...
caihhh...!!!..ko rasa afdal ker dia buat gambo aku cam2...
aku sdrik tengah buat keje lam opis bole tegelak gOlek tengok...huhuhu~
huh apa kata kamu..kamuu..kamuu...melampau tak dia nih~...
 Dan akhir sekali...aku nak tag beberapa orang lain yang selalu aku tag bila join contest..hihihi...
dan mereka yang amat lahh bertuah ialah ...

* saya mau menang nih~..hihihi *



3 comments:

froggy the best said...

kAHKAHKHAKHAK.... lawo lah muko ko den buek tu.... hahahah.. nilah antara pelakon akan dtg zombie kampung pisang yg terbaru yer!!!!!!

aLL abOut famiLy said...

ahhh..diam ah ko...ko nih memang agak telebih ajaran...tak baik oi..kang ank tuh ngikot...huahuahuahua...

P0polita said...

uihh..jgn smpai ank terikut2.. dasyat nt! kui kui.. contest akn direspon..ehe =D

Search