TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

21.2.11

GA saya da tutup...

hai..hari tu lagi sebenarnyer GA laila nih da tutup...tapi baru hari nih sempat nak update...maaf ler dengan keterlambatan laila mengupdate...semenjak dua menjak nih memang laila sibuk sikit dengan kerja..maklum ajer lerr...laila pun da 32 minggu sekarang nih..so banyak giler keje nak kene update bagi setel sikit2 kan~..
Laila berterima kasih pada yang sudi join GA laila yang tak seberape tu...maklum la..GA tu pun tak tersebar sangat...laila pun tak tau sangat cara nak war2kan pada semua...
alhamdullilahh ader juga yang sudi jOin walaupun tak berapa ramai....
yang nih semua adalah peserta yang tersenarai...jom la baca same2..


okeh..tu adalah senarai mereka2 yang join GA laila nih...mekasih banyak yer...!!!
keputusan akan laila bagitau dalam masa seminggu tau...!!..laila nak ajak en.hB baca sekali...hihihi~...
nak ajak kongsi kegembiraan kamu2 semua...yeayy...!!!
tunggu tau...!!!!



2 comments:

P0polita said...

jap sgt tempoh nye.. hukhuk

aLL abOut famiLy said...

hihiks..kang lelame da teberanak cane...???..kang owg kate tipu plak....

Search