TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

5.1.11

SPORTING CONTEST

http://bilagadisbercerita.blogspot.com/2011/01/sporting-couple-contest.html

SPORTING CONTEST BY bilagadisbercerita.blogspot.. yeay..!!!..Ni kali ke-2 nak cuba-cuba nasib dalam contest lagi...syarat-syarat dia mudah ajer..tegerak plak nak join..hihihi...
macam biasa la kalau join contest mesti la ada syarat kan~..
senang ajer...
mula-mula mesti la warganegara malaysia..diulangi..MALAYSIA yer...!!
umur tak kisah menurut kata beliau...dan pic tu plak mestila menunjukkan yang anda memang la sporting kan~...da nama pon sporting contest...!!
pic pulak tidak dibenarkan berunsur lucah ke 18sx..sebab ni untuk tontonan umum..kene la buat mimik muka paling menarik..baru la beliau terpikat nak bagi hadiah kan~..
ada jugak soalan2 yang kena jawap..tak banyak pun..dan tinggalkan link anda kat situ...
okeh..anda da layak...!!!



Pic nih kitorang ambik kat rumah ajer..time tu ujan..tak bleh nk kua uma...nih jer bende yang bleh kitorang buat...!!!

Saya join contest nih pun sebab selalu blogwalking time datang keje pagi2 tu..hihih..tuh yang tau ade contest camni..tak rugi mencuba kan~...tak mau hipokrit kan~...saya baru jer terjah blogg adik kita nih..jadik tak banyak yang saya tau pasal bloggg dia...anyway...saya memang tertarik denagn contest yang die buat nih...nampak funnn ajer....

Last..nak tag beberapa orang....!!!

http://missyaniabdullah.blogspot.com
http://bukanloyarburuk.blogspot.com
http://lilyabdghafar.blogspot.com
http://pinkygirltalk.blogspot.com
http://www.ciktom.com

~..okeh..finishh...~






1 comment:

BilaGadisBercerita said...

thanks awak sbb join my contest :) wish u gud luck!

menarik pic 2.. jgn tarik rmbut dia.. nti dia cakit :p

Search