TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

6.1.11

im 24wks now...!!!

Saya sudah 24 minggu sekarang...!!


Pe
jam celik pejam celik da 24 minggu rupanyer...kejap je lagi rasa nyer da nak kuar baby nih tengok mama n papa...kakak n adik .... masih panggil dia adik sebab baby blum kuar kan~... kadang-kadang tu ada jugak perasaan takut..even ini kali ke-4 saya mengandung...hihiks.. tapi sakit bersalin tu bukan berkurang pun walau da beberapa kali kita melahirkan kan~... cuma pregnant kali nih banyak btul sakit yang menyerang..huhu~..mula-mula dulu mOrning sickness yang agak teruk jugak..!!..sampai turun berkilo-kilo jugak la...pening jugak la suami saya tu pujuk suruh makan... dan bila simptom morning sickness tu abis...saya kembali normal...makan banyak... pagi..tengah hari..petang..malam...uiiii~...macam di pam-pam plak keadaan nyer... rupanyer keadaan tu tak lama pun...bila masuk ke minggu ke 20..saya diserang batuk pulak...sampai la sekarang..24 minggu...batuk yang panjang dan menyakitkan...

Alhamdullilah....
saya ada mereka yang prihatin disekeliling saya...
suami dan anak-anak

Terima kasih semua.....muahh..muahhh dari mama..~




2 comments:

Mawar Merah said...

Wah... Laila.. Tahniah.. Da nak beranak 4 da dia.. MM blum lg ada rezeki.. huk2 isk2

aLL abOut famiLy said...

hehe...mekasih2..tapi takut tu sama jer cam dulu2...bila2 pun ade rezeki tu..lambat ng cepat ajerrr...

Search