TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

13.1.11

Aiks..!!..pen pun nak curik jugak...

Hari nih bangun2 tido gempar sket...
keta keje laki aku subsidi dari bos die tuh kene pecah...
tak ler pecah sangat beno nyer..!!..bab semalam nth ape malang cemin depan keta aku tuh pecah...kena batu laki aku cakap,angkara lori antu tu la..naseb la baik tak jadi pape...
soo..semalam balik keje laki aku pung amik la aku dengan cemin depan takde...
tapi ape nak hal...redah ajer la~...
malam tu kitorang paking ar depan uma...cemin depan tuh tutup kai kanvas..
kononnyer tak nampak kat org la tuh...uhuksss~...
tapiiii..
bila bangun tadi pagi...tup2 tengok kanvas tuh da teselak...aiks..~
sah abih la barang2 lam keta tuh kene kebasss...
abih la bersih dia sapu barang lam keta tuh...radioo..tools keje pun dia bagi perabih..nth ape nk buat nth...yang paling tak tahan tuh..pen pun dia nak kebasss...aiyohh..!!!
nih pencurik ala2 da takde keje ker...pen pun nak kebasss...!!!
laki aku nih pun satu hal..banyak2 malam..malam semalam jugak la dia pi tetinggal
pouch bag die lam keta...adushhh~...so dengan ic..lesen..nota2 cinta aku bagi...sume la hilang...kelibut gak la laki aku bila bende2 penting tuh hilang....

* td laki aku cakap da tau sape yang curik...aishh~..
memang nak kene santau puru nih..*

4 comments:

za petrelli said...

2 pon nak kebas erk

aLL abOut famiLy said...

2yang tak paham tuh...kebas yang bole jual suda ler kan~...

Mawar Merah said...

Jgn xtau. Kete MM mula2 kna curi penutup lubang tunda. Then kna pecah n ilang duit yg hubby tinggal dlm kete. sib baik xbyk, dlm RM50 je. Then getah ats frame tingkap tu plak kena curik. Haish. Pencuri2 tu mmg gtl tgn btol. MM xhalalkan dunia n akhirat. Ha. Biar menggelupur dlm kubur n neraka. Haha

aLL abOut famiLy said...

MM-lagi dasyat nih..abis sume bende die nk kebas..nth pape jer..tapi owg yg pecah keta hb laila tu da kene tangkap..budak ag..bru umo 22thn kot...adoi..tedesak betol sume bende keje die nk kebas..!!

Search