TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

22.1.11

MIRROR OH MIRROR

KALI NI NAK JOIN CONTEST MIRROR OH MIRROR DARI
BLOG SITI WARDAH

Nak tau lebih lanjut tentang syarat2 penyertaan boleh la ke BLOG adik siti wardah nih...
klik jer kat link yang saya da kaler merah tuh..senang jer kan~...
selain tuh adik wardah nih suruh kita beri pandangan mengenai blog dia...ermmm...sebenarnyer saya sdrik pun tak reti nak bagi pandangan kat orang..sebab blog saya pun bukan la indah mana...
tapi da di tetapkan dalam syarat kan~..
so saya bagi jugak la...
pandangan depan : saya suka blog siti wardah nih sebab blog nih nampak ceria ajer...ngan kaler2 terang dan pink kan..ofkos la saya suka...
pandangan sisi : tak la nampak bersepah sangat rasa nyer...
page pun tak berat sangat..tak la berjanggut nak tunggu dia loading kan~..
jadik pandangan saya ialah...saya suka sebab t
ak payah tunggu loading lama2...hihiks~

okies..yang kat atas nih gambar saya dengan oh mister MIRROR...
da takde koje bebeno ler tuh gamak nyer...
gambo pun ala2 kelabu sbb tpon pun yang murah2 ajer kan~...

selepas selesai semua nyer...
nak tag..
1. Mawar Merah





1 comment:

Siti Wardah said...

thx join !
good luck tawww =D

Search