TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

22.1.11

" If i Have RM100~ "

hihiks..Contest yang laila join kali nih memang besh..
" If i Have RM100~ " kata nyer..
uikksss~..cam tau2 jer laila nih memang mengidamkan not2 100
kala2 sekarang nih~...hehehehe

Sebenarnya laila memang mengidam2 nak bli beg tangan baru...hihihi da
banyak kali tanya ngan
en.hB..
jawapan sinis dia ialah : tangan mama da tambah lagi sepasang
ker nak bli beg baru jer...???

aiks..apa nih..!!.
.ni lah dia lelaki..tak paham betul...

laila nak beg baru sebab rasa bahagiaaaa jer bila cium bau beg baru tuh...hihi
lama tak bli da nih tau...harap2nyer dapat la ciumm bau beg tangan baru..hehe

haaaa..ni la dia beg nyer...kaler pink..
sesuai la ngan jiwa laila..laila sukakan beg ni sebab nampak cantik jerrr...lagipun..kaler beg nih PINK...laila memang suka online soping...
tapi kali nih nak mintak aunimiyukie belanje lah...huhuh.~
okeh..last sekali laila nak tag kawan-kawan yang lain
supaya dowang pun boleh ader peluang untuk bli barang kegemaran meraka...hihih

MawarMerah
Mommy Pinky
Popolita



2 comments:

Myra Jay said...

Cantik beg tu.. Moga berjaya ye.. :)

aLL abOut famiLy said...

2LA2..HARAP2NYER DAPAT LER..HIHIH

Search