TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

10.1.11

Contest jelingan Manja...

Selamat pagi isnin...
Permulaan pagi yang macam biasa...blogwalking...walking..walking...n walking again....hihih~... Dan sampai satu tempat ade contest lagik..!!..join jugak la~...
Contest jelingan manja


eccehhh manja la sangat aku nih... haha
anyway aku nak support jugak contest nih sebab giler fun masuk contest nih sebenarnyer...
tak susah pun nak masuk contest nih cuma letak jer la gamba2 yang ada iras jelingan agak2 manja tu...lepas tu letakkan plak banner Tentang Bulan nih...
senang jer kan~...

Walaupun susah aku nak jeling agak2 manja...tapi bole la nih...da kira ade je jeling-jeling tu...harap-harap nampak la aku menjeling tu walau mata aku tu tak berapa besar...hihihi~
okeh...finish..~

and tak lupa juga nak tag kawan saya...

1. Mawar Merah

1 comment:

Bulan said...

thanks join ;)
pass!

Search