TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

27.11.10

family hepi hepi at pD...

Hello...another entry for today..sebenar nyer aku da tahap bOsan giler bab kena jaga kOlam mancing adik aku ni..die ade perjumpaan KELAB WARGE 83 ari nih...so untuk hilang kan bosan2 aku tulis la pasal aku bercuti ngan kuarge kecik yang becOming besa tak lame lagik nih...hihiks~
Sebenar nyer percutian nih pada last..last..last...sunday...tapi baru arini aku tingat nak update kat blog nih...kitorang piknik kat Blue Lagoon pD ajer sebenarnyer...da lame jugak tak jenguk pantai nih..sekali pegi cam beshh..anak2 aku lagi la xcited...baru nampak tebing laut jer da macam nak terjun da...hihih...
(napak beno aku da lame tak bawak diorang nih gi pantai)...Sampai2 pantai da tengah hari jugak..bab aku memang prepare makanan dari umah..untuk save kan bajet bile makan kat pd..hihih...memandangkan anak2 aku nih dalam peringkat tumbesaran yang hiperaktif...pehhh...memang banyak giler makan wehhh...!!!

ini pD route map jer...

Ini lah Blue LagoOn..
Aku takde gambar2 percutian family aku tuh..tapi camni la gambaran blue lagoon tempat aku pegi tuh...memang syok..sesuai untuk santai para ibu bapa dengan anak2 yang terlebih aktif...hihih..mcm ank aku ni laaaa...Tapi memang menyeronok kan...kitorang habiskan masa sampai petang berendam di pantai pD tu sapai aku pon tak bape nak nampak mane satu la anak aku nih...huhuhu~...semua da golap2 belake...

1 comment:

Tomato Gurl's Life said...

bestnya holiday bersama family!!

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Search