TINGGAL JEJAK KAT SINI YER...

5.3.11

GA laila da ader pEmEnanG..!!..juM tengOk...!!

sticky entry sampai 5.3.2011 yer..~
takut ader yang terlepas pandang.....



aSsAlamualaikum...!!!
hari nih sabtu sO laila ader la masa nak bagitau karya kesUkaan laila dan en.hB....
walaupun penyertaan tak berapa ramai tapi pening jugak la nak buat kepuTusan...
maklum la...sume pOn oke..sume ade idea masing-masing...
tak payah buang masa lagi....laila nak bagitau yang bertuah itu ialah...
-
-



tahniah yer..laila memang suka entry ni...serOnok baca tau...!!!...
rasa santai jer..macam tengah berbual dengan dia plak..hihihi~
untuk MM laila da janji nak bagi hadiah bag dari BEzahra kan..???
sO laila akan tunaikan~....

laila pun ade adiah saguhati jugak..!!!..heheh
 untuk saguhati..biarla rasia...

1 untuk ATIE
 laila suka entry nih sebab kesungguhan die mengupload banyak gambO untuk
tatapan laila...laila suka tengOk gambO...

lagi 1 untuk MAMA ZhaRfan
sebab panjang betoL cerita die...hihih~...kadang2 kita pun tak perasan bila da bercerita pasal yang
tersayang ni... laila suka baca ...

dan yang terakhir untuk UNA
laila suka yang ni sebab una sentuh cerita pasal mak and abAh...banyak hutang kita kat mak and abah
yang tak mungkin bOle kita balas balik tau....

untuk yang tersenarai tinggalkan alamat kat emel laila okies...
lriyards@yahoo.com

jangan lUpa tau...!!!

9 comments:

atie said...

saguhati pon saguhati la. yeay~~~ huhuhu

aLL abOut famiLy said...

heheh...tahniah yer atiE...adiah nti akak pOs sepantas kilat mungkin..okeh..???

Mama Zharfan said...

tq sbb sudi bagi hadiah saguhati :)

me dh email my details :)

aLL abOut famiLy said...

mama zharfan-okeh nti laila cek..n klu da pos laila gtau ek..tahniah

Mawar Merah said...

Yey!!!! Hahaha. Teruja btol. Thanks Laila and En. HB Laila for the prized. First time MM menang contest ni.huhuhu.

P0polita said...

haishhh... jeles betol! =P

aLL abOut famiLy said...

MM...thanks 2u jugak sebab join contest nih...kitorang mmg suka baca yg santai2..hehheh..yg funny2....tahniah ek...

aLL abOut famiLy said...

popolita - huh..!!..jeles..!!..meh dtg sini kang kitorang belanje makan..heheks...ehh bukan kitorang..IS sorang jer,,,!!..wahahahha

uNa said...

una dpt..heheh..tq..appy sngt

Search